popkoor De MAINIACS
popkoor

Popkoor De MAINiacs

Zingen bij het Popkoor the MAINiacs staat voor een flinke dosis ritme en swingende gezelligheid, waarbij de mooiste popsongs uit het verleden en het heden in het repertoire zitten. Het koor repeteert op de maandagavond in de Poorterij in Zaltbommel.  

Bij het popkoor komen hits en mooie ballads van artiesten als Racoon, Pharrell Williams en Adele aan bod, terwijl de koorleden alle ruimte krijgen voor een eigen inbreng. Tijdens de repetitie wordt gewerkt aan dynamiek, meerstemmigheid, zangtechniek, ritme en andere aspecten om uiteindelijk samen een te gek repertoire op te bouwen. Dit wordt ten gehore gebracht tijdens diverse optredens in de regio.

Shanna Slemmer

Shanna Slemmer is behalve docent van de MainMusicscool in Zaltbommel ook docent op muziekscholen in Utrecht, Harderwijk en Amsterdam. Shanna is in 2012 afgestudeerd op de Rock-academie in Tilburg. Shanna is vooral een singer-songwriter en wordt veel gevraagd op diverse intieme pop-podia en theaters in den lande. 

Elke maandag
19.30 – 21.15 uur
De poorterij, lokaal 5
docent-mainiacs

Wat is er leuker dan samen met anderen lekker te zingen en te swingen en zo af een toe tijdens een optreden anderen te laten mee genieten. Kom dus bij ons popkoor en geniet.