dwarsfluit

Dwarsfluit

Wat opvalt aan een dwarsfluit is de heldere, warme klank. Omdat de dwarsfluit bij uitstek is geschikt om samen te spelen, kom je hem in kleine en grote ensembles en orkesten tegen. Of het nu om klassieke of popmuziek gaat; de dwarsfluit past overal! Ook in een harmonie speelt de dwarsfluit een belangrijke rol.  

De dwarsfluit heeft een bijzonder mooie klank en is een fantastisch veelzijdig instrument om te bespelen. Je kunt er allerlei soorten muziek op spelen uit alle tijden, van de middeleeuwen tot de moderne tijd, klassiek, pop en jazz. 

Je kunt al op jonge leeftijd beginnen met fluitspelen, vanaf ongeveer 7 jaar. Het dragen van een beugel vormt normaal gesproken geen belemmering om fluit te kunnen spelen. 

Annick Verleye

Al 26 jaar geeft Annick met heel veel liefde en plezier les aan jong en oud. 

Zoals Annick zelf zegt “het is een voorrecht om van mijn hobby mijn beroep te maken. Zo kan ik ervan genieten iemand gelukkig te zien bij het bespelen van een instrument 

Annick heeft haar diploma dwarsfluit en blokfluit behaald op het conservatorium van Brussel. Zij heeft aan het conservatorium in Gent ook de studie van piano gedaan. Al 26 jaar geeft Annick met heel veel liefde en plezier les aan jong en oud.

Elke maandag
14.30 – 19.00 uur
De poorterij, lokaal 3
Annick-Verleye

De dwarsfluit is een heerlijk instrument. Je kunt er vrolijk en uitbundig op spelen, maar ook heel ingetogen. Van Bach tot popmuziek.