musical-les-3

Musicalklas

Ben jij 8 jaar of ouder en vind je dat je een mooie stem hebt, steel je de show wanneer je danst, heb je lef, ben je een doorzetter en droom je ervan om behalve thuis tussen de gordijnen, ook ‘on stage’ te staan? Dan is de musicalklas een heel goede start! 

Onder leiding van docente Caresse leer je de kneepjes van het vak. Je leert je bewegen als een vlinder, zingen als een nachtegaal en stralen als een ster.Liedjes uit bestaande musicals worden vermengd met eigen verzinsels en je zult leren als groep en als solist je mannetje te kunnen staan. In de theaterlessen werk je spelenderwijs aan geloofwaardigheid en expressie. Goed te volgen als aanvulling op muzieklessen en als voorbereiding op grotere musicals en producties. 

Hou je van zingen en dansen en wil jij ervaren hoe het voelt om als een heuse musicalster op het podium te staan? Dan is de musicalklas vast iets voor jou! 

Caresse Donks

Caresse Donks is musicaldocente, cabaretière en actrice.In juni 2014 studeerde Caresse af aan De Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch. Tijdens een minor acteren in New York City is haar liefde voor theater alleen maar meer gegroeid en heeft ze de bevestiging gevonden om die liefde met anderen te delen. 

Elke woensdag
15.00 – 17.30 uur
De poorterij, Blauwe zaal
caresse-donks